top of page

Systemløsninger

Fokus Regnskap tilbyr automatiserte systemløsninger for regnskap og lønn. Vi er opptatt av at regnskapsføringen skal være oversiktlig, brukervennlig og skreddersydd til dine behov. Sammen finner vi den systemløsninger som passer best for din bedrift.

office 2.jpg

Fremtidens regnskapssystem – i dag!

PowerOffice Go er et prisvinnende skybasert regnskapssystem med fokus på strømlinjeformede arbeidsprosesser. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå.

Få full oversikt fra mobilen

PowerOffice Go er 100% skybasert – dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig, hvor som helst og når som helst.

Med PowerOffice skal det være lett og holde seg oppdatert til enhver tid. PowerOffice Mobile gjør hverdagen enklere når du er på farten. Appen inneholder blant annet funksjoner som utlegg, timeregistrering, reiseregning, lønnsslipp, godkjenning, betaling og dokumentsenter.

Digital regnskapsføring

For oss i Fokus Regnskap AS står samarbeid mellom oss og kunde sentralt. Vi har lagt ned arbeid i å velge digitale løsninger som er moderne og fremtidsrettede. Fokus Regnskap AS er tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi, og vi ser at dette effektiviserer bilagshåndteringe

  • Fordeler ved å ta i bruk skybaserte regnskapssystem er mellom anna:

  • Fullstendig oversikt i ett system

  • Papirløs flyt av bilag og betaling av fakturaer i systemet

  • Regnskap i sanntid gir mulighet for løpende oppdateringer og gode råd når du treng det

  • Intuitive og enkle rapporter

  • Større mulighet for arbeidsdeling

  • Tilgang på regnskapet, hvor som helst og når som helst

Vår hjertesak er at regnskapsføringen skal oppleves som oversiktlig, brukervennlig og skreddersydd for deg. 

trace-3157431_1280.jpg
bottom of page