top of page

Online fakturering

Vi tilbyr effektive og fleksible faktureringsprogram- og tjenester som er skreddersydd til deres behov. På denne måten sparer dere tid og øker deres likviditet. Du kan enten fakturere selv i vårt enkle faktureringsprogram, eller vi kan fakturere for din bedrift.

SALT-110473.jpg

Effektiv fakturering & oppfølging

Fokus Regnskap AS tilbyr

Gode løsninger for fakturering og oppfølging gjør at din bedrift kan fokusere på det den gjør best, og samtidig ha full kontroll. Vi kan håndtere hele eller deler av faktureringsprosessen og har sterk fokus på digitale løsninger.

Våre regnskapsmedarbeidere setter opp faktura etter dine spesifiseringer og ser til at den tilfredsstiller alle lovkrav. Vi følger også opp ubetalte fakturaer med purring og overfører til vårt inkassoselskap, Alt Inn Inkasso om fakturaene fortsatt ikke er blitt betalt.

Spar tid, penger & miljøet med online fakturering

Med online fakturering kan du enkelt administrere dine fakturaer hvor og når som helst. Alt du trenger er PC, mobil eller nettbrett med tilgang til internett. Dette sparer din bedrift for tid og penger, og dere sparer miljøet ved å gå papirløst.

  • Bedre pengeflyt

  • Tilgang når og hvor som helst

  • Enkel oversikt over nøkkeltall

  • Sparer deg tid og penger

  • Papirløst – du sparer miljøet!

trace-3157431_1280.jpg

Fleksible løsninger

For noen bedrifter fungerer det fint å gjøre hele jobben selv, mens for andre lønner det seg å få hjelp til faktureringen i større eller mindre grad. Vi hjelper deg finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift – enten du vil fakturere selv i vårt økonomisystem eller overlate jobben til oss.

Fakturer selv på nett

Vi har effektivt faktureringsprogram på nett som passer perfekt for deg som ønsker å fakturere selv.

Fakturer selv i økonomisystemet

Send faktura direkte fra desktop med Uni Økonomi. Alle funksjoner er samlet i ett program - fra opprettelse av kunde med aktiviteter og dokumenter, til fakturering og betaling.

Hva kan vi hjelpe med?

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Vi fakturerer for deg

Få mer tid til bedriftens kjerneområder - la oss ta hånd om hele faktureringsprosessen. Vi tar oss av alt fra bestilling til inkasso.

bottom of page