top of page

Outsource Regnskapet

Vurderer du å sette ut hele eller deler av økonomistyringen? Når outsourcing gjøres rett kan det føre til lavere driftskostnader og mer tid til å prioritere bedriften sine kjerneområder. Vi skreddersyr en løsning som passer deg og din bedrift.

SALT--10.jpg

Spar tid og penger med outsourcing

Det lønner seg å vurdere outsourcing. Av erfaring ser vi at de fleste kunder sparer kostnader ved å sette ut hele eller deler av regnskapet og økonomistyringen til oss. Samarbeidet med en sterk outsourcingpartner gir din bedrift tilgang til unik og oppdatert kompetanse, samt effektive digitale løsninger som automatiserer og effektiviserer en rekke prosesser.

Vi kan hjelpe deg med de følgende tjenestene:
  • Regnskapstjenester

  • Fakturering

  • Digitale løsninger

  • Lønnstjenester

  • Inkasso og likviditetsstyring

  • Rådgivning

  • Regnskap & forretningsfører for sameie & borettslag

Lavere kostnader og økt effektivitet

Av erfaring ser vi at de fleste kunder sparer tid og kostnader ved å outsource regnskapsfunksjonen  til oss.

Redusert
sårbarhet

Outsourcing reduserer bedriftens sårbarhet i forbindelse med sykdom, ferieavvikling eller når ansatte slutter.

Spesialister innen
økonomi

Ved å outsource regnskapet til oss får du tilgang til kunnskapsrike økonomi- og regnskapseksperter som blir løpende oppdatert på lover og regler.

Automatisering og effektivisering

Vi har tilgang til markedets ledende digitale løsninger. Samarbeidet er enkelt og vi tipser deg om løsninger som kan gjøre arbeidshverdagen din mer effektiv.

Tjenester tilpasset dine behov

Du kan enkelt skalere opp eller ned tjenestene våre avhengig av aktiviteten i selskapet. Du er derfor godt rustet ved endringer i bedriften.

Erfaring med ulike
bransjer

Vi har i dag over 500 bedriftskunder, noe som har gitt oss unik innsikt og erfaring med mange ulike bransjer. Denne erfaringen tar vi med oss inn i samarbeidet med din bedrift.

bottom of page