top of page

PowerOffice Go

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Systemet er tilgjengelig fra både din nettleser og applikasjoner til iOS og Android – og Apple Watch. Med PowerOffice Go kan jobbe hvor og når du måtte ønske.

poweroffic.jpg

Fremtidens regnskapssystem – i dag!

PowerOffice Go er et prisvinnende skybasert regnskapssystem med fokus på strømlinjeformede arbeidsprosesser. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå.

 

PowerOffice Go er 100% skybasert – dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig, hvor som helst og når som helst. Med PoG får du avklaringer direkte. Du kan kommunisere med regnskapsførere og andre gjennom appen. Dette sparer både du og dine kollegaer tid på!

Alltid tilgjengelig – alle steder!

Oversikt på én, to, tre! Med PowerOffice Dashboard får du full oversikt over økonomiske hendelser, trender og nøkkeltall. Du kan enkelt tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

  • Interaktivt dashboard med nøkkeltall og drilldown

  • Mange tilpasningsmuligheter

  • Full oversikt på et sted

trace-3157431_1280.jpg
trace-3157431_1280.jpg

Med PowerOffice Go har du full oversikt på mobilen

Med PowerOffice skal det være lett og holde seg oppdatert til enhver tid. Mobilversjonen gjør hverdagen enklere når du er på farten. Betalinger gjøres direkte i appen uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Regnskapet ditt oppdateres automatisk når betalingen er utført. På den måten sparer du viktig tid og slipper å forholde deg til flere systemer.

bottom of page